söndag 30 januari 2011

Har nog fått mig en samling:)

Inser att jag just har skapat mig en samling! Idag på loppisen hittade jag den gula skönheten! De två andra (lila och orange) harjag haft sen tidigare! Tycker att de är väldigt fina, å passar utmärkt att göra smörgåstårta på! Nu är jag sugen på att hitta fler, måste nog bli en mer frekvent loppisbesökare så jag hittar fler, i fler färger!!

onsdag 19 januari 2011

Lampan..

Lampan till köket är nog funnen!
Det är en jag fick av min farfar för väldigt längesedan å som jag trodde var bortkastad.
I dag bad jag min pappa gå upp på vinden hos dem för å kolla efter den... Å där hängde den!!!
Ska försöka fixa den på plats i helgen:)

fredag 7 januari 2011

Nattliga besök!


Bilden lånad från http://www.starskys.se/


Vi har en besökare som återkommer varje kväll, den är liten, grå å svart och enligt barnen väldigt kärvänlig.

Den tidigare ägaren till huset hade en katt, Zingo, en stor tjock norsk skogkatt, å han hade ett ställe under uthusets bro där han hade sina matskålar. Jag gissar att "lilla grå" brukade vara här å äta. Förra veckan vaknade jag av att han var ute på bron å stökade på, och i natt satt den på bron å skrek... Ikväll försökte den smita in när barnen kom hem...

givetvis vill jag ha en katt, men då vill jag gärna välja själv när!:)

torsdag 6 januari 2011

fixat!

Dagen har gått i fixandets tecken, har plockat bort julen å hängt upp nya gardiner och nya dukar, allt rött har bytts till grönt!
I sovrummet har det oxå kommit upp en ny lampskärm till sänglampan. Tv-rummet har oxå fått två nya lampor!

söndag 2 januari 2011

Färg!!!

Färgen på staketet och list kommer så sakta, problemet är att jag är så liten så jag når inte riktigt ända upp, men jag ska kolla runt om det finns någon som äger en längre trapp-stege så jag når. Jag har oxå börjat måla den lilla sttringhyllan som ska sitta i pysselrummet, nu har den vita "ramar" och träfärgade hyllor, det kommer att bli 2 svarta hyllor och en röd.