onsdag 27 oktober 2010

lgh såld

Kontraktet är skrivet och i mitten av dec så går det köpet igenom!

söndag 24 oktober 2010

Budgivningen klar!!!

Nu är budgivningen på lgh klar och i morgon får jag träffa den nya ägaren!

Han kommer förbi för att titta lite mer...
Jag ska ringa till mäklaren i morgon och se till att han fixar med kontrakt å banken så snart som möjligt så att affären kan bli klar, nu vill jag avsluta det här så snabbt som möjligt!

Det gav bra med pengar så nu finns det till lite nya möbler:)

söndag 17 oktober 2010

Ramar

Idag har jag målat en av de ramar som ska sitta på väggen i trappen ner från pysselrummet, jag har tänkt mig en vägg med svarta ramar med svart-vita bilder och även bokstäver ska få sitta på väggen:)

lördag 16 oktober 2010

Pysslat!


Nu är det min favoritårstid, å den ger mig inspiration!

Idag har jag gjort en ljuskrans som får pryda bordet här hemma...

fredag 15 oktober 2010

Pysselrummet

(bilden lånad från hemnet)
Här är mitt pysselrum, det som ska göras här är ny färg på väggarna. Hade tänkt någon typ caffe-latte färg på väggarna. Jag vill hålla det enkelt eftersom jag normalt gillar färg å mitt pyssel innehåller då en massa olika färger, så annars blir det kortslutning i hjärnan:)

Trappräcket ska givetvis oxå målas, i vitt!

torsdag 14 oktober 2010

Visning av lgh!

Idag var första visningen på lgh, vad jag vet så var det 4 st som hade anmält sig att komma å titta..
Jag hoppas att det kommer några fler på nästa visning...

På jobbet samlar jag kartonger, har hittat en massa av mindre storlek, vilka passar bra till porslin å andra tunga saker, det gäller ju att orka bära dem oxå:) men alla kartonger är kvar på jobbet fram till den första november...

tisdag 12 oktober 2010

Julkort!

Det känns som om det kommer att bli lite stress innan jul, så jag har gjort julkorten klara, å ska oxå fixa endel julklappar redan nu, känner att jag vill ha en stressfri December...

söndag 10 oktober 2010

Inredning


Det är ju lite sjukt att börja med "pyntet" innan det ens har flyttats in, men jag kunde inte låta bli, så idag blev det en vimpelrad till mitt pysselrum.:)

lördag 9 oktober 2010

Färgfix

Har varit på stan och återlämnat tapetprovet, hittat färgen som ska målas på de övriga väggarna och även tittat på nyanser av grått till köksväggen, visste ju att det fanns många å då är det inte lätt att välja, det finns nu två st som är möjliga... Ska kolla på dem i dagsljus och jämföra med den som sitter på skåpluckorna i köket i lgh, jag gillar den färgen...

fredag 8 oktober 2010

Hämtat tapeten!:)


Nu har jag hämtat hem tapetprovet, och det blir den!:)


Senast första veckan i november ska jag gå in å beställa den så att jag säkert har den tills det är dax att flytta. Ska oxå hitta en färg som passar, det blir någon typ av cremevitt..

Så här ser tapeten ut (bilden är sjukt dålig, taget med mobil och det som ser senapsgult ut är eg guld, trycket är i cremevitt och brunt och bakgrundsfärgen är grå-grön)

torsdag 7 oktober 2010

Tapeter

På lördag ska jag hämta hem en tapet, jag vill se den i dagsljus, men jag vet att det är den jag vill ha, den kommer att passa perfekt till sängen å andra möbler som ska in i rummet. Ska ringa till hon som bor där nu å be henne räkna hur många våder det är på väggen mot tv-rummet, där är det tänkt att den ska sitta.

fredag 1 oktober 2010

Lägenheten

Nu är lägenheten ute på Hemnet.
Fotografen var här i veckan å fotade, de kan verkligen göra under med sin kamera:)
Trodde inte att det var i den lägenheten jag bodde!

I morgon kommer den som annons i tidningen och framöver blir det visning...

För övrigt planerar jag viss renovering av huset, inget stort utan mest med tapeter och färg... Jag har hittat en väldigt fin tapet som jag sååå gärna vill ha i sovrummet, men den är inte jättebillig...